DETTE HAR JEG GJORT I DAG

I dag morges var det litt vanskelig å stå opp, jeg våknet ikke før 08:00.. men jeg sto likevel opp. Jeg sto opp, der etter gjorde jeg meg klar til trening, og det gikk ganske greit i dag. Tungt – men verdt det. Etter trening spiste vi litt lunsj, og det ble yoghurt med litt frø på toppen av yoghurten. Det var ganske digg. Også tok jeg turen hjem.

Når jeg var kommet hjem, tenkte jeg på hva jeg skulle gjøre resten av dagen. Så jeg bestemte meg for å dra på en kafé og sitte å skrive dette innlegget. Jeg unnet meg selv en skillingsbolle og en varm kopp latte..

Processed with VSCO with dog3 preset

Hehe, jeg skriver så mye om at jeg er på kafé, – men det er sant. Jeg er mye på kafé fordi det gir meg en slags ro i sjelen. Det har lenge vært en “ting” for meg å dra på kafé for å få lande litt. Og få gjøre det du har lyst til – som f.eks skrive, treffe venninner, og lese i en god bok syntes jeg er koselig. Jeg foretrekker mer det å sitte på kafé enn å drikke alkohol og dra ut på byen.

Processed with VSCO with dog3 preset

Jeg vil si at jeg har kommet meg over den feste perioden. Jeg har altså vokst litt fra det kan jeg si. For mange så er det å dra på byen en fin måte å sosialisere seg på, men jeg har igjen blitt litt lei det også. Jeg føler at det skjer det samme hele tiden føler jeg. Men jeg skal innrømme at av og til så unner jeg meg selv med et glass vin til middagen, å noen helger i blant.. og det skal nok være lov? – bare at jeg har kontroll og ikke går tilbake til det gamle mønsteret med drikking hver eneste helg så skal nok dette gå helt fint. Jeg er utrolig stolt over meg selv over hvor langt jeg har kommet.

(PAUSE)

Resten av dagen så skal jeg nok gå en liten tur i parken, – dra hjem, – og varme opp dagens middag. Jeg fikk tak i noe ferdig mat som skal varmes. Det er sikkert ikke det sunneste alternativet, men jeg gjør det i dag siden jeg ikke har så lyst til å lage middag. Men det blir det i dag.

Etter jeg er ferdig å lage middag så tenker jeg å lage meg en kopp te, og lese litt på den ene boken om økonomi. Jeg syntes den er ganske bra, og jeg lærer ganske mye av den. Jeg kan legge til et bilde under av hva bok jeg snakker om. Dette er en bra bok hvis du vil sette deg inn i hvordan du kan begynne å ta ditt neste steg innenfor sparing og investering. Man lærer også om hva de rike lærer barna sine om penger – som fattige og de som er i middel klassen ikke gjør.

Processed with VSCO with dog3 preset

Tusen takk for at du brukte tiden din på å lese dette innlegget, og jeg ønsker deg en fin dag videre. <3

– Danii Valderrama

DAGEN I DAG

I dag skal jeg på kurs, og det gleder jeg meg sikkelig til.

(PAUSE)

Jeg har vært på kurs i dag, og fikk ikke tid til å skrive så mye siden jeg prøvde å lage meg en “mini vlogg” til Instagram. Der etter prøvde jeg meg vlogg på telefonen – men kom aldri så langt at jeg fullførte det. Men uansett. Jeg sitter nå ved en kafé som jeg har funnet på nettet, og den er helt grei. Syntes den var koselig og liten. Jeg likte sofa plassene deres veldig godt. En fin rød farge, og dekker hele ryggen. Kan sikkert ta et bilde under av hvordan det ser ut og hva jeg snakker om.

Processed with VSCO with dog3 preset

Nå har jeg betalt en regning, og skal der etter få lage meg en liten plan over denne uken. Det er Onsdag i morgen som betyr jobb. Og det blir bra det – komme dit å få fokuset på noe annet enn bare økonomi og deg selv. Men å kunne tenke litt på andre og være litt sosial med kollegaene dine er noe jeg gleder meg til. Jeg syntes den jobben jeg jobber i er utrolig gøy, og det er alltid noe som skjer hele tiden. Det er ikke en slags kontor – arbeidsmiljø der man sitter på hvert sitt kontor og sikkert ikke få sosialisert seg så mye med andre kollegaer. Men en ganske sosial arbeidsplass.

Processed with VSCO with dog3 preset

Planen i dag blir vell å slappe litt av, skrive og lese litt. Der etter tar jeg turen hjem over – jeg glemte å nevne det at vi fikk pizza i dag på kurset og det va utrolig digg. Vi bestilte fra Peppes, og vi fikk det jeg foreslo siden ingen ville foreslå noe – så tok jeg initiativet med å fortelle de om “big shot” fra menyen til Peppes, og gjett hva? De fikk smake på den. Og de syntes den var god.

Tusen takk for at du leste dette innlegget, og jeg ønsker deg en fin kveld videre. <3

– Danii Valderrama

GOD HELG!

Processed with VSCO with dog3 preset

Jeg var på jobb i dag. Det gikk fint, men jeg kjenner at jeg sitter nå å grubler på hva jeg skal gjøre i morgen. Jeg tenker at jeg kan ta turen innom en kafé og sitte å skrive litt på bloggen, og evt fortsette på en bok. Jeg har hatt en full uke, men utenom i går – da jeg hadde fri i går – som vil si at jeg ikke hadde trening. Den ble altså avlyst til neste uke. Noe som går fint.

(PAUSE)

Jeg tok nettop på freinds (serien) i bakgrunnen. Og det er alltid koselig å ha noe som går gående mens du skriver eller holder på med noe. Planen nå er egentlig bare å slappe av, drikke teen min, og ha en sikkelig koselig kveld alene. Kan legge til et bilde under av hvordan det ser ut.

Processed with VSCO with dog3 preset
Processed with VSCO with dog3 preset

Jeg ønsker deg en fin kveld videre, og tusen takk for at du leste dette innlegget her. <3

– Danii Valderrama 

FRI RESTEN AV DAGEN – 22/11/23

Da er jeg ferdig på jobb. Og jeg sitter nå å har landet litt på sofaen i en kafé. Det har vært en sikkelig rolig dag, og jeg har vært produktiv i dag. Jeg sto opp tidlig, lagde meg et blogginnlegg, dro turen videre til jobb. Nå har jeg fri resten av dagen. I morgen skal jeg altså på trening, så det gleder jeg meg til. Men kvir meg litt samtidig, siden siste liten så gir jeg som oftest opp – men tar likevel siste økt med strakere armer. Så det skal jeg greie helt fint. Hvis jeg har klart det én gang før, så greier jeg det igjen.

Nylig innlegg fra i dag morges kan trykkes her.

Planen i dag blir vell bare å se litt rundt om i butikker, og se litt på parfymer tenker jeg. Det er en parfyme jeg har utrolig lyst på – og med tanke på at det er Black week så skal jeg se om jeg finner den ENDA billigere på Fredag – da er det altså (Black friday). Jeg kan legge til et bilde under av hva parfyme jeg snakker om.

Denne parfymen her har jeg fått engang til jul for en del år siden. Og den lukter så godt! – hver gang jeg lukter på den så tar den meg tilbake til året 2018, og på den tiden så skjedde det utrolig mye. Den får meg til å tenke på gamle, gode dager. Det er ganske rart at parfyme kan minne deg på ting du har vært gjennom. Altså at den tar deg med tilbake til spesielle øyeblikk og tider du har opplevd. Det gjør det med meg i blant. Syntes det er litt fint.

Men, hvis jeg blir for lenge å tenker på fortiden, så kommer jeg ingen vei. Jeg personlig kan tenke litt på fortiden.. – men ikke FOR lenge – for da blir jeg bare deprimert. En ting jeg har lært, det er å leve i nuet. Jeg må altså fokusere på det som skjer her og nå, og det å kunne vite hva du skal gjøre når du sitter fast i fortiden.

 Tusen takk for at du leste dette innlegget, og jeg ønsker deg en fin dag. <3

– Danii Valderrama

GOD MORGEN!

Jeg har fått skrevet litt i dagboken min og jeg er litt klar for å starte dagen. Men før jeg starter dagen, tenker jeg å drikke opp min kopp kaffe som jeg har laget – og skrive litt her inne på bloggen. Jeg får en annet følelse når jeg skriver på bloggen siden det er ikke helt det samme som å skrive i dagboken. Ikke ta meg feil – å skrive i dagbok er like greit som å skrive på pc.

Processed with VSCO with dog3 preset

Det eneste jeg trenger å være litt obs på er hva jeg skriver om på bloggen. Som f.eks personlig opplysninger osv. Men ellers er det egentlig det samme føler jeg.. HALLO! – jeg våknet klokken halv fem i dag morges. Det er ganske bra Danii! Grunnen til at jeg våknet så tidlig var egentlig fordi at jeg måtte sånn på do, også fikk jeg ikke sove noe særlig etter det. Jeg tenker at det er helt greit – seks timer søvn? Det skal nok være innafor håper jeg.

Tusen takk for at du leste dette innlegget. Og jeg ønsker deg en fin dag! <3

– Danii Valderrama

DAGEN I DAG – 21/11/23

Jeg startet dagen først i en kafé med en venninne – før jeg dro videre til kurs.

Processed with VSCO with dog3 preset

Det var utrolig fint vær i dag, og solen skinnet i dag morges. Veldig koselig. <3 

Processed with VSCO with dog3 preset

Dette var det – meg og venninnen min bestilte oss. Vi kan kalle det “frokostdate” klokken 10:30 på morgen, hihi.

Dette var det jeg bestilte. Focaccia brød, med kylling og rødløk, og en typ “dressing” – majones? Litt usikker. Men det var utrolig godt. Jeg kommer nok til å bestille den igjen. – (hvis du lurer så var dette i baker brun)

Processed with VSCO with dog3 preset

Tusen takk for at du gikk gjennom innlegget. Jeg ønsker deg en fin kveld videre!

– Danii Valderrama

PLANEN I DAG – 20/11/23

Hei, nå har jeg fått laget meg en liten plan for denne uken. Har lagt inn ulike aktiviteter og gjøremål, så denne uken blir altså en full uke. Men det er en bra ting. Jeg har ikke fått gjort så mye i kalenderen siden jeg jobbet i går, og kom hjem ganske sent. Egentlig så pleier jeg å fikse i matbudsjettet og planlegge uken dagen før en ny uke – slik at jeg er forberedt på uken som kommer.

Men jeg har heldigvis fri idag, og jeg fikk tid til å legge inn de forskjellige planene i kalenderen. Og igjen – utifra hvordan det ser ut så er det helt fullt. Å ha en full uke er ganske gøy, siden da får jeg lagt tankene på noe annet enn å henge meg opp i negative tanker og ensomhet. Så det begynner sakte men sikkert å komme seg, å det er jeg utrolig takknemlig og stolt over.

Planen i dag blir ganske rolig. Men jeg fikk veldig lyst til å lage en liten plan for det nye året. Jeg er ganske tidlig ute, men jeg er den typen som liker å være forberedt litt lenge før ting skal skje. Og med tanke på at jeg ikke har særlig mye å gjøre i dag, så kan jeg nok gjøre det. Eller lese en bok.. – jeg få se på det, og ta ting som det kommer tenker jeg.

Tusen takk for at du leste dette innlegget, og jeg ønsker deg en fin uke! <3

– Danii Valderrama

BOKEN JEG SKAL LESE VIDERE PÅ

Jeg sitter nå i en kafé og har fått kjøpt meg en bolle og en varm latte. Denne helgen kommer til å bli spennende siden jeg skal jobbe helg, og jeg har aldri jobbet helg før. Men jeg er spent isåfall! – ellers har det vært en veldig grei dag. Igjen så har jeg fått vært hjemme og tatt i mot de som skulle montere den nye oppvaskmaskinen, og jeg har også fått laget et innlegg om det.

Kan legge til det nye innlegget ved å trykke her.

Processed with VSCO with dog3 preset

Det jeg tenker nå er å lese litt på en selvhjelpsbok. Den er ganske bra, men jeg har altså ikke lest den på en liten stund. Og jeg har heller ikke lest ferdig alt, så nå tenker jeg å lese videre på den. Boken jeg tenker å lese videre heter “det er nå du lever” av Eckhart Tolle – kan legge til et bilde under av hva bok jeg snakker om. Den er ganske bra.

Processed with VSCO with dog3 preset

Tusen takk for at du leste dette innlegget, og jeg ønsker deg en fin helg!

– Danii Valderrama

DEN NYE OPPVASKMASKINEN!

Nå stresser jeg litt. For i dag skal nemlig den nye oppvaskmaskinen vi har bestilt komme i dag, og jeg har ikke forberedt meg sikkelig – sånn som å planlegge, og det å få tilsendt sporingsnummer har jeg ikke gjort, fordi det står på min bror sitt nummer. – “Men dette skal gå fint, dette klarer du Danii!”.

Jeg holder på å ringe bring nå og skal høre om jeg kan få tilsendt et sporingsnummer selvom det ikke står i mitt navn. Det vil sikkert bli litt vanskelig, men jeg prøver likevel. Jeg er nå nummer 11 i køen hos bring, så jeg tenker å skrive litt – helt til det er min tur i køen. “Danii dette går helt fint, dette fikser seg!”. For greien er at vi har kjøpt en helt ny oppvaskmaskin, og alt står på min bror sitt navn, men han er jo på jobb. Og det verste er at han ikke har særlig dekning, så dette skal bli gøy.. 😛

Processed with VSCO with dog3 preset

Jeg ringte Elkjøp først, men de sa at de ikke kunne forandre telefonummer, eller legge til mitt slik at når de kommer så kan de kontakte meg. Jeg glemte å legge til at broren min kommer ikke hjem før i kveld, så han er ikke hjemme når dette skjer. Det som skjer nå er at jeg må følge opp og ringe litt her og der.

(PAUSE)

Nå så svarte bring, og jeg måtte hente inn et annet nummer slik at jeg kan få sporingen.

(PAUSE)

Argh, HALLO! – det fikset seg til slutt. Akkurat når jeg fikk tak i broren min på telefonen så ringte det på døren. Og gjett hvem det var..? –  det var de som skulle fikse oppvaskmaskinen. Jeg er takknemlig for at jeg slapp å stresse med å finne en annet dag de kunne fikse den. Tusen takk for at de kom til tide, og tusen takk for at de kom. En annet ting jeg stresset med var at de ikke kunne fikse den gamle møbelfronten til den nye maskinen – men det kunne de altså!

Jeg føler meg så mye lettere i hodet, og kan endelig få lande litt. Uansett.. Det jeg har gjort på frem til nå er å stresse med den nye oppvaskmaskinen, og der etter har jeg fått drukket meg en kopp kaffe. Jeg føler at jeg endelig kan starte dagen min med litt “hjemmekontor” – det vil altså si: skrive litt på bloggen, se litt på morgen børsen inne på finansavisen, lese litt på den boken om økonomi, og planlegge dagen min videre etter de er ferdig med å montere oppvaskmaskinen.

Processed with VSCO with dog3 preset

Det jeg tenkte å gjøre nå var at jeg kan planlegge dagen min her i dette innlegget. Så det jeg tenkte å gjøre er at jeg bare lager en ny overskrift under dette, også kan jeg skrive ned i stikkord hva planen min går ut på i dag. Men jeg er igjen utrolig takknemlig for at de som skulle montere den nye oppvaskmaskinen kom akkurat når jeg var ferdig å få snakket med broren min. Igjen – argh, tusen takk for at det fikset seg til slutt. <3

PLANEN I DAG – 17/11/23

  • litt hjemmekontor: 08:00 – 15:00
  • dra innom en kafé og lese i en bok: 15:00 – 18:00
  • gå litt i parken: 18:00 – 19:00
  • dra hjem: 19:00 – 20:00

Tusen takk for at du brukte tiden din på å lese dette innlegget. Og jeg ønsker deg en riktig god helg! – skal du noe kjekt i helgen?

– Danii Valderrama

FØRSTE DAG MED CrossFit!

Jeg har akkurat landet litt i en kafé, også har jeg vært hos CrossFit i dag. Det var utrolig slitsomt på slutten, men jeg føler meg så mye sterkere. Føler meg lettere i hodet, og mer konsentrert. Jeg skal innrømme at jeg ga meg siste liten – men likevel pushet jeg meg selv og coachen min til å gjøre mitt siste runde, og det er jeg utrolig stolt over. Utover dagen så har jeg ikke så mye å gjøre enn å slappe litt av, studere litt om økonomi og skrive litt her og der.

Men jeg tenkte å lage dette innlegget sånn at jeg kan se tilbake på det, og tenke – “for en dag dette var. En positiv dag altså!”. Jeg fikk også mat etter økten på CrossFit. Kan vise deg et bilde under av hva jeg tok på fatet.

Men HALLO! – det er så utrolig gøy å få gjort dagens gjøremål, og ikke minst få kommet seg ut i fysisk aktivitet. Dette er noe jeg har lyst til å gå til igjen. Dette blir bra tenker jeg. Jeg har som oftest en god innstilling på nye ting, og dette skal jeg få til.

Jeg skal nå bruke tiden min på å lese litt i en bok – nyte en kopp kaffe og dra hjem om ikke så lenge, der etter skal jeg ta meg en deilig dusj og slappe litt av.

Tusen takk for at du leste dette innlegget, – tusen takk for at jeg fikk skrive. Og jeg er utrolig takknemlig for at du brukte tiden din på å lese innlegget. Jeg ønsker deg en fin dag videre, også snakkes vi på! <3

– Danii Valderrama