PLANEN I DAG – 20/11/23

Hei, nå har jeg fått laget meg en liten plan for denne uken. Har lagt inn ulike aktiviteter og gjøremål, så denne uken blir altså en full uke. Men det er en bra ting. Jeg har ikke fått gjort så mye i kalenderen siden jeg jobbet i går, og kom hjem ganske sent. Egentlig så pleier jeg å fikse i matbudsjettet og planlegge uken dagen før en ny uke – slik at jeg er forberedt på uken som kommer.

Men jeg har heldigvis fri idag, og jeg fikk tid til å legge inn de forskjellige planene i kalenderen. Og igjen – utifra hvordan det ser ut så er det helt fullt. Å ha en full uke er ganske gøy, siden da får jeg lagt tankene på noe annet enn å henge meg opp i negative tanker og ensomhet. Så det begynner sakte men sikkert å komme seg, å det er jeg utrolig takknemlig og stolt over.

Planen i dag blir ganske rolig. Men jeg fikk veldig lyst til å lage en liten plan for det nye året. Jeg er ganske tidlig ute, men jeg er den typen som liker å være forberedt litt lenge før ting skal skje. Og med tanke på at jeg ikke har særlig mye å gjøre i dag, så kan jeg nok gjøre det. Eller lese en bok.. – jeg få se på det, og ta ting som det kommer tenker jeg.

Tusen takk for at du leste dette innlegget, og jeg ønsker deg en fin uke! <3

– Danii Valderrama

0 kommentarer

Siste innlegg