DEN NYE OPPVASKMASKINEN!

Nå stresser jeg litt. For i dag skal nemlig den nye oppvaskmaskinen vi har bestilt komme i dag, og jeg har ikke forberedt meg sikkelig – sånn som å planlegge, og det å få tilsendt sporingsnummer har jeg ikke gjort, fordi det står på min bror sitt nummer. – “Men dette skal gå fint, dette klarer du Danii!”.

Jeg holder på å ringe bring nå og skal høre om jeg kan få tilsendt et sporingsnummer selvom det ikke står i mitt navn. Det vil sikkert bli litt vanskelig, men jeg prøver likevel. Jeg er nå nummer 11 i køen hos bring, så jeg tenker å skrive litt – helt til det er min tur i køen. “Danii dette går helt fint, dette fikser seg!”. For greien er at vi har kjøpt en helt ny oppvaskmaskin, og alt står på min bror sitt navn, men han er jo på jobb. Og det verste er at han ikke har særlig dekning, så dette skal bli gøy.. 😛

Processed with VSCO with dog3 preset

Jeg ringte Elkjøp først, men de sa at de ikke kunne forandre telefonummer, eller legge til mitt slik at når de kommer så kan de kontakte meg. Jeg glemte å legge til at broren min kommer ikke hjem før i kveld, så han er ikke hjemme når dette skjer. Det som skjer nå er at jeg må følge opp og ringe litt her og der.

(PAUSE)

Nå så svarte bring, og jeg måtte hente inn et annet nummer slik at jeg kan få sporingen.

(PAUSE)

Argh, HALLO! – det fikset seg til slutt. Akkurat når jeg fikk tak i broren min på telefonen så ringte det på døren. Og gjett hvem det var..? –  det var de som skulle fikse oppvaskmaskinen. Jeg er takknemlig for at jeg slapp å stresse med å finne en annet dag de kunne fikse den. Tusen takk for at de kom til tide, og tusen takk for at de kom. En annet ting jeg stresset med var at de ikke kunne fikse den gamle møbelfronten til den nye maskinen – men det kunne de altså!

Jeg føler meg så mye lettere i hodet, og kan endelig få lande litt. Uansett.. Det jeg har gjort på frem til nå er å stresse med den nye oppvaskmaskinen, og der etter har jeg fått drukket meg en kopp kaffe. Jeg føler at jeg endelig kan starte dagen min med litt “hjemmekontor” – det vil altså si: skrive litt på bloggen, se litt på morgen børsen inne på finansavisen, lese litt på den boken om økonomi, og planlegge dagen min videre etter de er ferdig med å montere oppvaskmaskinen.

Processed with VSCO with dog3 preset

Det jeg tenkte å gjøre nå var at jeg kan planlegge dagen min her i dette innlegget. Så det jeg tenkte å gjøre er at jeg bare lager en ny overskrift under dette, også kan jeg skrive ned i stikkord hva planen min går ut på i dag. Men jeg er igjen utrolig takknemlig for at de som skulle montere den nye oppvaskmaskinen kom akkurat når jeg var ferdig å få snakket med broren min. Igjen – argh, tusen takk for at det fikset seg til slutt. <3

PLANEN I DAG – 17/11/23

  • litt hjemmekontor: 08:00 – 15:00
  • dra innom en kafé og lese i en bok: 15:00 – 18:00
  • gå litt i parken: 18:00 – 19:00
  • dra hjem: 19:00 – 20:00

Tusen takk for at du brukte tiden din på å lese dette innlegget. Og jeg ønsker deg en riktig god helg! – skal du noe kjekt i helgen?

– Danii Valderrama

0 kommentarer

Siste innlegg