FØRSTE DAG MED CrossFit!

Jeg har akkurat landet litt i en kafé, også har jeg vært hos CrossFit i dag. Det var utrolig slitsomt på slutten, men jeg føler meg så mye sterkere. Føler meg lettere i hodet, og mer konsentrert. Jeg skal innrømme at jeg ga meg siste liten – men likevel pushet jeg meg selv og coachen min til å gjøre mitt siste runde, og det er jeg utrolig stolt over. Utover dagen så har jeg ikke så mye å gjøre enn å slappe litt av, studere litt om økonomi og skrive litt her og der.

Men jeg tenkte å lage dette innlegget sånn at jeg kan se tilbake på det, og tenke – “for en dag dette var. En positiv dag altså!”. Jeg fikk også mat etter økten på CrossFit. Kan vise deg et bilde under av hva jeg tok på fatet.

Men HALLO! – det er så utrolig gøy å få gjort dagens gjøremål, og ikke minst få kommet seg ut i fysisk aktivitet. Dette er noe jeg har lyst til å gå til igjen. Dette blir bra tenker jeg. Jeg har som oftest en god innstilling på nye ting, og dette skal jeg få til.

Jeg skal nå bruke tiden min på å lese litt i en bok – nyte en kopp kaffe og dra hjem om ikke så lenge, der etter skal jeg ta meg en deilig dusj og slappe litt av.

Tusen takk for at du leste dette innlegget, – tusen takk for at jeg fikk skrive. Og jeg er utrolig takknemlig for at du brukte tiden din på å lese innlegget. Jeg ønsker deg en fin dag videre, også snakkes vi på! <3

– Danii Valderrama

0 kommentarer

Siste innlegg