OPPDATERING PÅ LIVET

Kjære Torsdag,

Jeg sitter i dag ved en kafé og skriver dette innlegget. Denne dagen er en fin dag, det er sol og blå himmel. I dette innlegget tenker jeg å skrive en liten oppdatering på hvordan det går med meg, og det at jeg har begynt på skolen igjen. Men det kan hende at jeg skriver litt nå, også skriver jeg resten i helgen. (Lørdag)

Oppdatering siden forrige måned; det har skjedd utrolig mye. Jeg har fått en annet rutine i hverdagen, og jeg har lagt mye fokus på skole disse fire ukene som har vært. Men jeg skal innrømme at det er ganske rart å ikke ha jobbet noe særlig på jobben de siste ukene. Men jeg er også utrolig takknemlig for at jobben har forståelse for at nå som jeg har begynt på skolen også kan tilrettelegge og få skolen og jobben til å kunne gå rundt for meg. I dag tror jeg at jeg får vaktlisten min, og der vil det stå hvilket dager jeg da skal jobbe.

Men det jeg har veldig lyst til å fortelle litt om – er at skolen jeg går på er en utrolig fin skole. Det er altså ganske fint skolemiljø, elever og ansatte jeg tilbringer tiden min rundt med fire ganger i uken. Jeg ble tatt godt i mot med åpne armer ved første ankomst, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg får gå på den skolen.

 10/09/24

Hei Tirsdag,

I dag hadde jeg en rolig morgen hvor jeg stod litt sent opp av sengen. Klokken er nå 11:16, og jeg skal på skolen litt senere på dagen. Det er en fin dag i dag, og jeg tenker med dette å bruke tiden min til å oppdatere deg litt til hvordan det har gått, og hva jeg gjorde i helgen. I dag er det Tirsdag, og jeg kan skrive at jeg var på skolen i går.

Men denne helgen som var så var jeg og min søster på hotell. Veldig koselig. Vi gikk litt sent på ettermiddagen å fant oss et sted å spise middag. Vi dro på en vietnamesisk restaurant – veldig god mat. Jeg kan legge til et bilde under.

Når klokken var sånn 21:00, så dro vi på en liten kveldstur etter vi spiste middag. Det var kjempe koselig, og jeg må bare legge til det – at det var fint vær denne helgen som var. Lørdagen var det sol, og det var så fint og kjølig på kvelden. Men jeg kjente at det var utrolig deilig å ta seg en god kald dusj etter litt vandring i byen. Når det er fint vær i Bergen, så er Bergen en helt annet by. Det er ikke Bergen lenger. Jeg liker å si syden. Men med engang regnet kommer – da er vi i Bergen.

(denne chipsen er veldig god – er du glad i ost, vil denne sikkert falle i smak for deg.)

Ellers dro vi innom butikken å kjøpte oss noe snacks og brukte resten av kvelden til å slappe av og bare ta livet med ro. Dagen etterpå så dro vi ned å spiste frokost, og det var kjempe god mat. Jeg avsluttet frokosten med yoghurt, nøtter og frø.

Tusen takk for at du brukte tiden din på å lese dette innlegget. Og jeg ønsker deg en fin dag/uke videre.

– Danii Valderrama