OPPDATERING PÅ LIVET.

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har blogget – med dette tenker jeg å lage et innlegg hvor jeg oppdaterer deg om hvordan det har gått med meg den siste tiden. Ikke at det har skjedd SÅ mye fra min side – men hvis du er nysjgerrig så kan jeg absolutt fortelle deg det. Og dette er noe jeg også har lyst til å gjøre.

Det som har skjedd er mye jobb, også har jeg kjøpt en del julegaver. Jeg har begynt på en helt ny roman bok og er straks ferdig med en annet selvhjelpsbok – startet på treningssenter – å tar litt og litt omgangen. Jeg er faktisk ganske optimistisk av meg selv, så jeg ser ganske positivt til det nye året. Men ikke ta meg feil, jeg er også er klar over at ingen dager er like og at det vil alltid svinge opp og ned. Så utenom det så er det noe jeg også gleder meg til.

Det er noe jeg må få fikset, og det er den siste julepakken. Jeg lurer virkelig hvor den er. Når vi ser på sporingen hvor den er så står alt på kinesisk.. Så vi kan ikke skjønne hvor den har blitt av, og jeg har snakket med posten og bring, men de kan ikke hjelpe så mye fordi den har blitt sendt fra utlandet.

Dette er det som har skjedd i mitt liv. Ganske opptatt – men står fremdeles på og kjemper meg gjennom disse travle dager. Hvis jeg ikke få blogget i morgen eller på Søndag så ønsker jeg deg en riktig god jul, og lag deg en fin jul! – masse klem. <3

– Danii Valderrama